Op de volgende pagina's staan de menu's en de geproefde wijnen van het cursusjaar 2009-2010
Menu November 2009
Vitello tonnato
Next of Kin, Margaret River 2009
Kleine Zalze, Western Cape S.A. 2009
*****
Huîtres chaudes, sabayon au fenouil
Antech Crémant de Limoux, Cuvée expression, brut
Château les Charmes-Goddard 2006
*****
Canard sauvage aux champignons de bois
Château La Clide, St-Emilion Grand Cru, 2007
Nusserhof Lagrein, Südtirol, Riserva 2005
******
Tarte au poires, sorbet aux poires
Mas Pech, Muscat de Rivesaltes 2008 (7,08)
Château de la Roulerie, Chaume 1e cru 2003
Kerst 2009
Proeverij van zalm
Marques de Riscal 2008
Schug Chardonnay Sonoma Valley 2007
Fazantenborst met appeltjes en calvadossaus
Morgon 2006, George Duboeuf
Limoux Rouge 2006, Sieurs d’Arques
Hertenkalfmedaillons met ganzenleversaus
Château Laroque 2000, Saint-Emilion Grand Cru Classé
Amarone del Valpolicella Guiseppe Campagnola 2006
Omelet Vesuvius
Asti Spumante Martini
Sauternes Louis Eschenauer 2006
Menu Februari 2010
Coquilles St-Jacques aux huile d’orange et kardamon
Klevner du Heiligenstein, vieille vignes, Paul Dock
Gerard Bertrand, Blanc
*****
Lotte à la bourguignonne
Pinot Noir 2007
Pinot Noir Mathawi 2008
*****
Filet de boeuf Wellington
Château Pauillac 2005
Amarone
******
Millefeuille au crème anglaise,
gelée de pamplemousse et sorbet de limon
Sauternes
Menu Maart 2010
Tartaar van Lamshaas op een bedje van lamsoren met gefrituurd kwartel ei en wasabi-mosterd mayonaise
Pinot Gris, Mittnacht 2007
Rouge d’Otrott, Cuvée Annie, Vonville
*****
Asperges met op de huid gebakken kabeljauw met een sabayon van grove mosterd
Chablis, Pascal Bouchard 2008
Pinot Blanc, Mittnacht 2007
*****
Lamsfilet op een bedje van ratatouillle, linzen met kruiden
en een saus van rode wijn
Eclat, Valdivieso 2006
Chateau Hostens-Picant 2004
******
Amaretto-notenparfait met chocolade schotsen, karamelsaus
en een warm chocoladecakeje
Maury 10 ans
Amaretto