Home
Wij over onszelf
Adviezen
Home Cooking
Naar de wijn-webshop
Cursusproject
Cursusjaar 2008-2009
Cursusjaar 2009-2010
Contact


Op de volgende pagina's staan de menu's en de geproefde wijnen van het cursusjaar 2009-2010

 

 

Menu November 2009

 

Vitello tonnato

Next of Kin, Margaret River 2009

Kleine Zalze, Western Cape S.A. 2009

 

*****

 

 Huîtres chaudes, sabayon au fenouil

Antech Crémant de Limoux, Cuvée expression, brut

Château les Charmes-Goddard 2006

 

*****

 

Canard sauvage aux champignons de bois

                            Château La Clide, St-Emilion Grand Cru, 2007  

Nusserhof Lagrein, Südtirol, Riserva 2005

 

******

 

Tarte au poires, sorbet aux poires

Mas Pech, Muscat de Rivesaltes 2008 (7,08)

Château de la Roulerie, Chaume 1e cru 2003

 

 

 Kerst 2009

Proeverij van zalm

Marques de Riscal 2008

Schug Chardonnay Sonoma Valley 2007

 

 Fazantenborst met appeltjes en calvadossaus

Morgon 2006, George Duboeuf

Limoux Rouge 2006, Sieurs d’Arques

 

 

 Hertenkalfmedaillons met ganzenleversaus

Château Laroque 2000, Saint-Emilion Grand Cru Classé

Amarone del Valpolicella Guiseppe Campagnola 2006

 

Omelet Vesuvius

Asti Spumante Martini

Sauternes Louis Eschenauer 2006 

 

 

 

Menu Februari 2010

 

Coquilles St-Jacques aux huile d’orange et kardamon

Klevner du Heiligenstein, vieille vignes, Paul Dock

Gerard Bertrand, Blanc

 

*****

 

Lotte à la bourguignonne

Pinot Noir 2007

Pinot Noir Mathawi 2008

 

*****

 

Filet de boeuf Wellington

                           Château Pauillac 2005

Amarone 

 

******

 

Millefeuille au crème anglaise,

gelée de pamplemousse et sorbet de limon

Sauternes

 

 

 

Menu Maart 2010

 

Tartaar van Lamshaas op een bedje van lamsoren met gefrituurd kwartel ei en wasabi-mosterd mayonaise

 

Pinot Gris, Mittnacht 2007

Rouge d’Otrott, Cuvée Annie, Vonville

 

*****

 

Asperges met op de huid gebakken kabeljauw met een sabayon van grove mosterd

Chablis, Pascal Bouchard 2008

Pinot Blanc, Mittnacht 2007

 

 

*****

 

Lamsfilet op een bedje van ratatouillle, linzen met kruiden

en een saus van rode wijn

 

                          Eclat, Valdivieso 2006

Chateau Hostens-Picant 2004

 

 

******

 

Amaretto-notenparfait met chocolade schotsen, karamelsaus

en een warm chocoladecakeje

 

Maury 10 ans

Amaretto

 

Panachée bv | info@panachee.nl

to Top of Page